Onze werkzaamheden

Wat het budget ook is, wij weten er hier op een verrassende manier het maximale mee te bereiken. Door onze ruime ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen we alle soorten opdrachten aannemen. Alleen een nieuwe kleur op de wand? Regelen we. Een uitbreiding zonder renovatie? Geen probleem. Een nieuw gebouw? Natuurlijk, wanneer wilt u er in? Samen met u bepalen we wat wij voor u kunnen betekenen. Naast het maken van een passend ontwerp kunnen wij alle benodigde vergunningen aanvragen, offertes controleren en aanbestedingen begeleiden.

Vernieuwend, Fris en Eigenwijs

Onze ontwerpen kenmerken zich door een uitgesproken kleur- en materiaalgebruik. Wij streven naar identiteit, helderheid en verbondenheid. Wij bereiken dit onder andere door het inzetten van lange zichtlijnen en open ruimtes als vide's en centrale (leer)pleinen. De gebruiker staat hierin altijd centraal.

ArchiCAD (BIM-software) & Maxwel Render

Vooruitstrevende ontwerpen vragen ook om vooruitstrevende software. Wij werken met de toonaangevende BIM software van Graphisoft: ArchiCAD. Daarnaast werken we met een van de meest realistische renderengines die er is: Maxwel Render. Hiermee kunnen we snel en op hoge kwaliteit inzicht geven in de ontwerpen door middel van impressies en 3D-modellen.

Bouwbesluit, WABO en Frisse Scholen

Met behulp van cusrsussen en zelfstudie houden wij ons op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wij verzorgen voor u de aanvraag van alle benodigde vergunningen en kunnen u op deze wijze ontzorgen.