• foto 1 passage bouwdeel B-C
  • foto 2 atrium in bouwdeel B
  • foto 3 liftportaal 1
  • foto 4 liftportaal 2
  • foto 5 the white room
  • foto 6 hoofdentree C
  • foto 7 passage bouwdeel A-B
  • foto 8 neven entree B-C
NIEUW
OUD

The Base - fase 1: Uitbreiding en Renovatie, schiphol

opdrachtgever : Greig & Stephenson (hoofdarchitect) / Schiphol Real Estate
afmetingen : 36.000 m2
type opdracht : uitbreiding / interieur / renovatie / verduurzaming

Technische uitwerking en bouwbegeleiding namens Greig & Stephenson architects te Londen

Veel kantoorgebouwen staan leeg of komen in de toekomst leeg te staan. Her ontwikkeling van deze gebouwen is een van dé uitdagingen van dit moment. Het project The Base is een voorbeeld van een her ontwikkeling waarbij er niet alleen gekeken is naar meerwaarde voor het gebouw zelf maar ook hoe het gebouw een meerwaarde voor zijn omgeving kan geven.