• foto 1 kidsrestaurant zicht op gangzone
  • foto 2 kidsrestaurant zicht op gevel
  • foto 3 entree kidsrestaurant vanuit gangzone school
  • foto 1b kidsrestaurant voor verbouwing
  • foto 2b gangzone school voor verbouwing
NIEUW
OUD

Kidsrestaurant, rotterdam

opdrachtgever : KomKids bv
afmetingen : 90 m2
type opdracht : interieur / renovatie

Kleurexplosie in een historisch schoolgebouw

Voor KomKids bv is een bso-ruimte ontworpen in een historisch schoolgebouw. Gekozen is voor frisse en opvallende kleuren als basis. De inrichting zelf is daarentegen heel rustig gehouden. In de wand zijn een aantal speelse zitelementen opgenomen en langs het raam is een luxe uitgevoerde zwart kunstlederen bank geplaatst over de volle lengte van de ruimte. Centraal in de ruimte staan een aantal tafels voorzien van luxe houtmotief en witte kunstof stoelen.