Samen sta je sterker

Samen sta je sterker en door samenwerking voorkom je ook dat je binnen de eigen kaders blijft denken.

Matsumoto Architects (creatieve partner)

Veel van onze projecten werken we uit in samenwerking met Matsumoto Architects (MA). De samenwerking is begonnen met de gewonnen ontwerpselectie voor de De Kleine Prins en Matsumoto Architects is inmiddels uitgegroeid tot een vaste partner in onze projecten.

MKB Groeiconcept (modulair bouwsysteem)

Het MKB Groeiconcept is een flexibel en modulair bouwsysteem gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dit concept is ontwikkeld door Bruil, IMd, Unica en Matsumoto Architects. Als partner van Matsumoto architects zijn ook wij betrokken bij de uitwerking.
Meer info? Neem gerust contact met ons op, bekijk de website of promovideo op YouTube.

Monster Meubel (interieurinrichting)

De samenwerking met Monster Meubel gaat terug tot het allereerste project van Studio Ni3, de bso ruimte voor KomKids uit 2011. Sindsdien zijn er meerdere projecten met elkaar gedaan en ondersteunen we elkaar waar mogelijk.

Greig & Stephenson (Londen)

Greig & Stephenson is een architectenburo uit Londen met een uitgebreid portfolio in Nederland, o.a. de Bijenkorf Amsterdam, de Media Markt Rotterdam, diverse winkelcentra. Vanuit onze kennis van renovatie en uitbreiding van complexe projecten hebben wij Greig & Stephenson vanaf ontwerp t/m uitvoering bijgestaan in de ontwikkeling van de kantoorrenovatie van het gebouw The Base in opdracht van Schiphol Real Estate. In dit project assisteerden we in het ontwerp en waren verantwoordelijk voor de contacten in Nederland, het technisch tekenwerk en de bouwbegeleiding.